| Gabry a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=xGKhcwHY6us
Vreau sa stiu parerea voastra!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Este bine ca atunci cand facem un vaccin sa ne documentam foarte bine, in primul rand urmarile si efectele negative. În rest fiecare face cum crede mai bine.

| Bacemi a răspuns:

Sunt multe lucruri ascunse oamenilor de rand, asta e clar. Adevaratii lideri, poate chiar nu cei politici stiu tot ce misca in lume si an de an cauta noi modalitati de manipulare in masa. Cu siguranta si cu acest virus si cu vaccinul este o poveste ascunsa. Nu ne putem pronunta decat cu banuieli. Oricum adevarul este ca sunt multe lucruri de care ne-am ingrozi daca am afla.

| mariobros a răspuns:

Daca stai sa analizezi in esenta ce spune, e imposibil sa nu vezi ca omu are dreptate, toate gripele astea noi, nu spun ca nu exista dpdv medical, dar cu siguranta nu au aparut natural, ci au fost induse. Si cu multitudinea de vaccinuri pentru copii, iar e ceva dubios, bunicii nostri nu s-au injectat cu atatea porcarii si au trait pana la peste 90 de ani fara boli severe. Oamenii trebuie sa judece singuri, nu sa se lase indusi asupra actiunilor lor.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu zic ca H1N1 exista... a fost special scapat din laborator pentru a imbolnavii populatia dar nu cred ca vaccinul e bunwinking

| loveyousomuch92 a răspuns:

Da am mai vezut video asta! ce sa spun...sad! totusi nu ar fi bine sa il facem! au murit oameni din cauza /ca vaccinul nu a avut o concentratie buna! eu din cate am aflat vaccinul romanesc daca se va face se aplica numai copiilor trecuti de 14 ani! desii cei mai mici sunt mai predispusi la acesta gripa nu vor face vaccin! nu stiu! dar totusi NU FACETI VACCINUL! NU SE STIE CE SE POATE INTAMPLA(si sigur se va intalpla ceva)happy

| mariusbymedia a răspuns:

Fratilor voi nu ganditi orisice medicament are reacti adverse va loatii dupa toti nebuni in polonia la interzis la copii sub 6 ani mai am vazut filmul asa si mai am vazut si alte variante

| zburatoarea a răspuns:

Desigur ca exista, doar ca nu e de speriat. E mai slab decat virusul de gripa normala. Cifrele de la H si de la N indica cat de virulent si de mutant e virusul, asa ca daca e 1 nu avem de ce sa ne speriem. Trece cu niste aspirina. Problema cu vaccinul e ca contine 2 tulpini de gripa porcina, 2 de normala si 1 de AVIARA (adica daca n-ai avut sa iei si asta) plus ca virusii pentru vaacinuri nu se inmultesc decat daca sint plantati pe tesuturi canceroase, embrioane de ou, tesuturi de fetusi umani, etc. cu care ei se hranesc si care apoi intra in structura ADN-ului uman si-l modifica. Ori cred ca nimeni nu vrea sa-si produca benevol mutatii genetice in corp si sa-si bage cu dea sila ceva celule canceroase sau informatia respectiva.