| crissmay a întrebat:

HY! Am 13 ani(voi implini) si vreo 42 de kilograme, as vrea sa am mai multa grija la ce mananc, nu vreau sa tin dieta/regim si alte chestii, numai sa-mi spuneti ce ar trebui evitat si ce ar trebui sa mannc mai mult, va rog love struck, dau FUNDA, promit, la cel mai bun raspuns big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

In general evita pe cat se poate Fast-Food-ul, Mc Donalds, etc.Bauturile acidulate,chipsurile,ciocolata(in cantitate mica se poate nu omoara pe nimeni), alcoolul (daca e cazul), si sedentarismul.Mananca fructe,legume,mancare slaba in grasimi, si fainoase mai putine, in rest sa nu mananci pana simti ca crapi.

| Zoom_9650 a răspuns:

Buna! Daca vr sa ai o silueta buna, mananca multe legume, sa nu mananci atat de multa carne.Asta e sfatul meu. Daca vr imi dai funda, daca nu, nu