Dacă sperma a ajuns în cavitatea ta bucală, deja acolo e pericolul. Dacă o înghiți nu se întâmplă mai multe. Preferabil ar fi să foloseşti prezervativ dacă schimbi partenerii des sau să fii într-o relație cu unul singur.
Povestea mea de viață e mai complicata. Nu am partener stabil. Nu pentru ca nu as vrea, ci pentru ca are o anumita repulsie fata de virusul Hiv. Nu-l condamn deși acest virus nedetectabil nu i'ar face rău, absolut deloc. Da, am mai mulți parteneri. Problema e ca niciunul nu vrea cu prezervativ,. Aia e problema. Și eu ca să nu rămân 'fecior batran', fac și fără. Aia e problema reala
Problema mai gravă e că îi poți infecta și pe cei cu care faci fără prezervativ, ar trebui să-i anunți să știe riscul la care se expun.
Altă posibilitate de evitat transmiterea bolii în afară de prezervativ nu prea este pentru simplu fapt că boala are nevoie doar de contact cu o cât de mică rană deschisă pentru a se infecta, în cavitatea bucală apar deseori asemenea răni minuscule pe care nici nu le băgăm în seamă.