| Bogdaneeel a întrebat:

Și acum vine o întrebare mai ciudata. Dar chiar ma interesează. Sunt gay, nu am problema sa recunosc asta. Ba mai mult, sunt gay mândru. Dar nu vreau sa vorbim despre sexualitatea mea. Nu asta e subiectul. Nici nu ma interesează ce spun alții. Am viata mea. Cei care au de comentat, probabil nu au viata proprie. Ma rog. Da, am Hiv. Nu e moarte mai ales ca sunt pe tratament și totul e okay. Nu mai e vremea lui Mercury. Am acceptat foarte bine faza cu Hiv. Am conștientizat ca nimeni nu'i perfect iar eu sunt cel mai mare IMPERFECT. Știu totul legat de hiv și alte boli sexuale, gonoree, chlamydia, sifilis, citomegalovirus etc. Întrebarea mea este, la sexul oral dacă înghiți spermă, poți lua boli? Adică prin inghitire. Am înțeles ca da de aia e bine făcut cu prezervativ. Dar e aiurea, eu trebuie sa simt gustul laughing Ahh dacă n'are fi bolile ar fi asa de bineeee

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

Dacă sperma a ajuns în cavitatea ta bucală, deja acolo e pericolul. Dacă o înghiți nu se întâmplă mai multe. Preferabil ar fi să foloseşti prezervativ dacă schimbi partenerii des sau să fii într-o relație cu unul singur.

| Bogdaneeel explică (pentru StudentLaMedicina):

Povestea mea de viață e mai complicata. Nu am partener stabil. Nu pentru ca nu as vrea, ci pentru ca are o anumita repulsie fata de virusul Hiv. Nu-l condamn deși acest virus nedetectabil nu i'ar face rău, absolut deloc. Da, am mai mulți parteneri. Problema e ca niciunul nu vrea cu prezervativ,. Aia e problema. Și eu ca să nu rămân 'fecior batran', fac și fără. Aia e problema reala happy

| mastadont a răspuns (pentru Bogdaneeel):

Problema mai gravă e că îi poți infecta și pe cei cu care faci fără prezervativ, ar trebui să-i anunți să știe riscul la care se expun.
Altă posibilitate de evitat transmiterea bolii în afară de prezervativ nu prea este pentru simplu fapt că boala are nevoie doar de contact cu o cât de mică rană deschisă pentru a se infecta, în cavitatea bucală apar deseori asemenea răni minuscule pe care nici nu le băgăm în seamă.