| NesquikDuoSpecial a întrebat:

I have a delicate question for you:
La 11 ani e normal ca sanii sa se dezvolte putintel? Pentru ca eu deja sunt cam raised eyebrows in legatura cu asta pentru ca imi trebuie o bustiera de ceva timp.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Dupa intrarea la pubertate e normal sa inceapa sa se dezvolte. happy Ceea inseamna ca tu ai intrat.

| BiuL a răspuns:

Da, e normal.

| VadTot a răspuns:

Am auzit o chestie pe la tv. cum ca.din cauza .......care li se dau..animalelor de prin ferme pentru.a se dezvolta si creste mai repede..se transimte..si la om odata ce ajunge..in organismul nostru ..de aceea daca ai observat. fetele din ziua de azi de la o varsta foarte frageda se dezvolta foarte repede..stai linistita nu esti singura..mai sunt fete de genul tau. ok?

| Azµre a răspuns:

Da e normal, doar că vezi să nu porți de acum sutien, poartă o bustieră.

| sensualus a răspuns:

Oho, e normal si putintel mai mult

| Nolifenodeath a răspuns:

Doamne iarta-ma,
dezvolte putintel hmm pai ce conteaza altele se plang ca nu se dezvolta tu te plangi ca se dezvolta.

| NesquikDuoSpecial explică (pentru Nolifenodeath):

Nu ma plang, dar nu stiam daca e ok.

| SSWK a răspuns:

Da, e normal.

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

Normal că e normal.

| Biuta95 a răspuns:

Da, este pubertatea care din cate stiu, are loc intre 10 sau 11 - 13, 14 sau cred ca chiar si 15 ani la fete :)
http://www.romedic.ro/pubertatea-la-fete-0P17076