| adinescu a întrebat:

I-mi poate spune cineva daca a mai auzit asemenea caz? am avut alergie la frig cam 5 ani dupa care mi-a trecut cu tratament cu corocalcin si moldamine.Acum am alergie la caldura vara asta mi-a aparut se manifesta prin mici intepaturi ca de furnica iar dupa asta apar mici bubite cu apa.Cum ajung intr-o incapere mai racoroasa dispar.De astea nu mai stiu cu sa scap am fost si la medic mi-a dat niste pastile dar nu au rezultat. I-mi puteti spune c sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tratamentul pentru o astfel de alergie e dificil si indelungat. Ar fi bine sa te internezi o saptamana intr-o clinica de alergologie pentru teste si analize complete. In urma acestora vei primi un tratament si un regim de viata si alimentatie, care trebuie respectate un interval variabil (de la 2-3 luni pana la cativa ani).

| sorin a răspuns:

Nu stiu ce tratament ai facut tu dar si eu am facut moldamin si doare ingrozitor, din 12 injectii cate aveam am suportat numai 6.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca si in cazul alergiei la frig, nu a fost alegie la frig, s-a nimerit ca tratamentul sa fie bun, de altfel acelea sunt b une in cazul multor infectii, pustulele cu apa, la spargere pot fi analizate de laborator si sunt sigura ca este un stafilococ auriu, sanatate.