| Girly97 a întrebat:

I s-a mai intamplat cuiva sa se trezeasca dimineata devreme, pe la ora 3-4 si sa observe o durere insuportabila in spatele genunchiului (probabil muschii) pentru 10-20 secunde apoi sa se mai linisteasca dar tot va doare in continuare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

E ca si febra musculara. Ai facut miscari cu care n-au fost muschii obisnuiti.
Fa regulat exercitii de genoflexiuni (macar inainte de efort) si nu vei avea asemenea probleme.

| Violleta2022 a răspuns:

Te referi probabil la carcel.
Se mai intampla cateodata si altora, nu-i nimic de speriat, trebuie sa faci ceva activitate fizica sa nu mai ai aceste dureri.

| Mayhem666 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat mie, dar nu chiar in spatele genunchiului, putin mai jos, la gambe. Probabil este un carcel, ca ma durea insuportabil, dupa ce s-a mai linistit, tot m-a durut, si m-a durut cam pe tot parcursul zilei.

| DumitruS a răspuns:

Da, cred ca era sa-mi rup un tendon la genunchi in somn. Simtisem o arsura extrem de puternica, noroc ca am miscat piciorul din acea pozitie. M-a durut totusi vreo cateva zile dupa aia, la anumite miscari.

| Valentinaldoilea a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic. Cea mai simpla cauza ar fi lipsa de magneziu, dar fiind vorba de o incheietura, poate fi si altceva mai grav.

| Girly97 explică (pentru Valentinaldoilea):

Incheietura la genunchi?

| Valentinaldoilea a răspuns (pentru Girly97):

Da. E o imbinare de oase. Ce intelegi tu prin incheietura?