| Mosotti a întrebat:

Ia cumva cineva Solian (Amisulprida) in doza mica pentru depresie si anxietate sau doza mare (peste 200 mg/zi) pentru schizo?

Aveti grija ca la unii poate simula un diabet pe perioada tratamentului.
Eu am intrerupt tratamentul joi la recomandarea medicului si deja de a doua zi glicemiile au revenit la normal, la masuratori repetate pana azi inclusiv.

Eu nu am stiut si am crezut ca am diabet pe bune.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am luat niciodată medicamente pentru depresie sau anxietate, dat fiind că, Slavă Domnului!, nu am suferit niciodată de așa ceva, dar mă bucur pentru tine că nu ai diabet.

Să ne trăiești mulți ani, dragă Mosotti! happy

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Da, eu am zis ca sa stie omul, ca eu am trecut prin frica din noiembrie de cand am fost "diagnosticat" cu diabet.
De unde sa stim ca e de la ala! Ca am pierdut si bani pe analize si la medici, nu doar timp si nervi.
Dar na, diabetologu vede analizele si se ia dupa ele, si dupa ele, era diabet. Nici n-a intrebat daca iau vreun tratament ceva, dar si daca ii ziceam, nu stia el ca ala poate face asta la unii.
Mai ales ca masuratorile in mod repetat erau proaste.

| ChrisRo a răspuns (pentru Mosotti):

Tu de ce ai luat medicamentul ala?

| Mosotti explică (pentru ChrisRo):

Pentru depresie si anxietate l-am luat.