| ΔH a întrebat:

Iaca a venit si momentul meu sa racesc.
Incepe sa ma doara nasul, si sa-mi curga.
De raceala care tocmai incepe, nu am cum sa scap, dar ce-as putea face sa o fac sa fie mai usoara?
Merci!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GogosikaInfuriata a răspuns:

Ia de pe acum Coldrex Comprimate, nu pliculet care se dizolva in apa fierbinte. Ia 2-3 zile doar Coldrex Comprimate si iti va trece garantat happy
aaa am uitat sa mentionez sa stai in casa sa nu iesi pe frigul asta, doar in pat sub plapumioara daca se poatehee hee si sa mananci bine chiar daca pofta de papa ti-a disparut happy
Insanatosire rapida
PUPICI

| Minks a răspuns:

Sa te dregi cu o tuiculita.
Pe mine ma ajuta foarte mult pliculetele alea Coldrex / Fervex. Bea cat mai multe ceaiuri.

| alexeanca a răspuns:

Pliculete de fervex, ceaiuri fierbinti cu multa lamaie, baie fierbinte cu multa sare(doar daca nu ai febra). Sa mananci multe portocale si sa bei lichide. Daca faci febra sa te vada medicul tau pentru ca e posibil sa ai nevoiede antibiotic.Sa iei si vitatamine, eu iau zilnic Eurovita in perioada rece. Mie mama imi face supa de pui cand sunt racita si sa stii ca are efect.