Nu iei cam multe pastile, adica le iei pentru probleme de sanatate sau pentru a nu ramane insarcinata? mi se pare cam mult, vb cu un ginecolog.
Normal ca de aia ti-a venit iar...pentru ca nu ai mai luat pastilele. Logic, anticonceptionalele sunt facute ca sa nu mai ai menstruatie pe perioada in care le iei, iar tu cand le-ai intrerupt. E ca si cum i-ai dat verde sa vina iar
Si le iau pentru probleme de sanatate, mai pe scurt dermatologul mi le-a recomandat pentru acnee
In cazul asta ar trebui sa mergi la ginecolog, sau sa faci o analiza hormonala. In urma analizei vei afla daca ai vreo dereglare hormonala sau daca te-au afectat pastilele in vreun fel si poate in felul asta vei rezolva si problema cu menstruatia, si pe cea cu acneea
Buna.as avea si eu nevoie de un raspuns tinand cont ca ai trecut prin asta si tu.eu am luat 10 pastile de anticonceptionale dupa care le am intrerupt.ele se incepeau in prima zi de CM. dupa ce le am intrerup la 2 zile mi-a venit din nou CM.acum marea mea nedumerire este cand o sa mai imi vina iar? cum il calculez? prima data a venit pe 12 iar apoi pe 24.in functie de care data trebuie sa il calculez? exista sanse sa imi intarzie? multumesc.