| Ioana54677 a întrebat:

Iau niște calmante destul de puternice din cauza fostului meu soț pentru ca era abuziv cu mine si am cosmaruri. Actualul meu soț zice sa continui cu ele dar ma simt din ce în ce mai rău de la ele și ma amețesc rău. Ce aș putea să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Să renunți la pastile. Mai degrabă cere-i soțului tău o îmbrățișare, să îți spună niste glume bune fără vulgaritate etc.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu te internezi la psihiatrie, ca acolo poti sta cateva saptamani si ei iti pot schimba tratamnetul.
Nu recomand sa renunti la pastile, fiindca starea ta se oate inrautatii iar actualul sot stie asta, de aceea iti spune sa continui.
Medicatia de la psihiatrie nu trebuie oprita brusc, asta fiind extrem de periculos pentru acel bolnav, trebuie redusa treptat dar nu oprita brusc.