| ydkm a întrebat:

Iau niste pastile cu calciu si mg, si cam am gaze de la elerolling on the floor ( nu radeti), oare e ceva problema? ar trebui sa nu le mai iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te tăvălești de râs!
Cine le-a recomandat? Doctorul sau le-ai luat așa la mișto?
Mergi la medic pentru mai multe informații.
Pa, pa.

| Lorien_2084 a răspuns:

Daca tu crezi ca ele iti provoaca aceste gaze (desi ma indoiesc) ia niste carbune medicinal (se gaseste in orice farmacie)

| dispe a răspuns:

Nu am idee ce calciu iei dar trebuie sa fie cu vitamina D3 care ajuta la fixarea calciului. Incearca sa cauti si la plafar.

| onlytiff a răspuns:

Nu radeti voi ca rad eu, nu?
eu zic sa nu le mai iei daca ai gaze.cine stie pe unde te apucabig grin

| silociiuliandanielgabrielionutvalyconstatinnnnn a răspuns:

Da sa nu le mai ei ca poti sa mori doamne fereste ca eu nu fac mistou ca aia dar asa este sau doamne fereste poti sa ajungi in spital du-te la doctor si intreaba ce poti sa ei sau ce ai tu ca eu nu stiu asa este cel mai binesmugsmugmai mult n-am ce sa zic imi pare rau te rog frumos sa ma scuzi imi cer scuze dar n-am ce sa zic mai mult fa ce ti-am zis eu atata tot! si ia id meu dani.sucaruu
sa vb si pe mess-sau hi5, meu-dani-shukaruu.hi5.com
imi lasi coment la fotografi! si nu te lua dupa ala ca te minte te rog sa ma crezi ca n-am ce sa-ti fac doar fa ce tiam mai zis si daca nu o fi asa ce ti-am zis eu poti sa ma injuri asta este am avut si eu din astea si m-am dus la doctor si ma rezolvat am uitat cum se cheama alea care mi le-a dat scuze dar aste este zii si tu lui ala sa nu-ti mai da sfaturi ca eu lucrez la spital!

| ydkm explică:

Silociiuliandaniel pe langa ca esti anafalbet, esti si retardat
doamne ce specimene gasesti mai nou pe net, ai iq mai mic decat numarul meu de la pantof

| ydkm explică:

Legiuitoarea nu-ti trebuie recomandare de la medic sa iei calciu, si fi sigura ca o sa ma duc la medic si o sa zic ca am gazerolling on the floor doamne fereste