Bună.
Te tăvălești de râs!
Cine le-a recomandat? Doctorul sau le-ai luat așa la mișto?
Mergi la medic pentru mai multe informații.
Pa, pa.
Daca tu crezi ca ele iti provoaca aceste gaze (desi ma indoiesc) ia niste carbune medicinal (se gaseste in orice farmacie)
Nu am idee ce calciu iei dar trebuie sa fie cu vitamina D3 care ajuta la fixarea calciului. Incearca sa cauti si la plafar.
Nu radeti voi ca rad eu, nu?
eu zic sa nu le mai iei daca ai gaze.cine stie pe unde te apuca
Da sa nu le mai ei ca poti sa mori doamne fereste ca eu nu fac mistou ca aia dar asa este sau doamne fereste poti sa ajungi in spital du-te la doctor si intreaba ce poti sa ei sau ce ai tu ca eu nu stiu asa este cel mai binemai mult n-am ce sa zic imi pare rau te rog frumos sa ma scuzi imi cer scuze dar n-am ce sa zic mai mult fa ce ti-am zis eu atata tot! si ia id meu dani.sucaruu
sa vb si pe mess-sau hi5, meu-dani-shukaruu.hi5.com
imi lasi coment la fotografi! si nu te lua dupa ala ca te minte te rog sa ma crezi ca n-am ce sa-ti fac doar fa ce tiam mai zis si daca nu o fi asa ce ti-am zis eu poti sa ma injuri asta este am avut si eu din astea si m-am dus la doctor si ma rezolvat am uitat cum se cheama alea care mi le-a dat scuze dar aste este zii si tu lui ala sa nu-ti mai da sfaturi ca eu lucrez la spital!
Silociiuliandaniel pe langa ca esti anafalbet, esti si retardat
doamne ce specimene gasesti mai nou pe net, ai iq mai mic decat numarul meu de la pantof
Legiuitoarea nu-ti trebuie recomandare de la medic sa iei calciu, si fi sigura ca o sa ma duc la medic si o sa zic ca am gaze doamne fereste
anonim_4396 întreabă:
Bianca292006 întreabă: