| lalala0001 a întrebat:

Iau pastila de slabit SuperSlim de 2 saptamani insa nu am slabit deloc.Am 62 kg la 1.65 cm.deci cam 7 kg in plus.Mentionez ca ma simt ok, nu am simptome ca ameteala, migrene. Dupa cat timp se pot observa rezultate? Este posibil ca organismul meu sa nu raspunda deloc acestui tratament? Sa continui administrarea lor sau este in zadar dat fiind faptul ca pana acum nu am slabit deloc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danutza_2917 a răspuns:

Nu am idee despre pastila asta, dar iti recomand ceva ce functioneaza http://aloeveraforever.ro

| andra_7810 a răspuns:

Uite te sfatuiesc sa nu mai iei pastile de slabit deloc ptc nu e de folos slabeste prim efort fizic si numai mincaalimente nesanatoase.

| georginika a răspuns:

Eu as zice sa nu mai iei pastile...Depinde de metabolism, unele persoane slabesc, sau la altele nu au niciun efect.Si nu vreau sa te alarmez, dar stiu unele persoane care au murit de la pastile de genul acesta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iau de 2 zile si nu am observat nimic.In prima zi am avut multa energie si o durere usoara de cap, dar pofta de mancare tot am...Am luat pastilele de p net cu 400 cutia.ma gandesc ca se poate sa nu fie originale.

| lalala0001 explică:

Da. faza e ca nu obisnuiesc sa ma indop de obicei cu medicamente. M'am informat atat de efectele pozitive cat si de cele negative in momentul in care am decis sa iau pastilele. Mi'am asumat riscul.Mersi oricum pentru raspunsuri :* Si totusi.este cineva care nu a avut rezultate in primele 2-3 saptamani de la SuperSlim?