Cel mai sanatos este cel preparat in casa, de tine.Este foarte simplu. Cumpara lapte Napolact si smantana. In borcane sau oale de pamant pui o lingurita de smantana peste care torni laptele cald.Il lasi la temperatura camerei pana a doua zi.Cand il consumi iti poti adauga o lingurita de dulceata de fructe de padure. Sper ca ti-am fost de folos!
E absolut plin de aditivi si nici macar nu e iaurt. Dar, sincer, Danone nu e iaurt nici cu fructe, nici fara fructe.
Depinde de iaurt insa majoritatea contin aditivi. Cele sanatoase sunt mai scumpe. Dupa cum spune si Marga cele mai sanatoase sunt cele pe care le prepari tu acasa. Eu prepar mereu. Sunt si gustoase si sanatoase.
Nu e bun, vad ca stii deja! Cel mai sigur e sa consumi iaurtul ca atare, si fructele la fel!
Este foarte sanatos, dar depinde de iaurt, cele mai bune sunt cele scumpe, pe mine ma pun pe picioare cand nu ma simt bine.
Tepes are dreptate Marga, mancarea pe care o faci tu e sfanta! Unchiul si matusa mea au lucrat in Spania la capsiuni, si imi povesteau ca cei de acolo alegeau capsunile bune, mari si zemoase pentru a le vinde in supermarket la caserola si pe cele batute, pline de viermi si stricate le puneau separat pentru aceste iaurturi de fructe pe care noi le consideram sanatoase!
AnaMariaAnelise26 întreabă:
Carmen133 întreabă: