| sergiustephan a întrebat:

Ieri (28 aprilie) am fost la stadion si am jucat fotbal.Din greseala am alunecat pe iarba si am cazut pe spate, sprijinandu-ma pe mana dreapta.M-a durut tare ( suportabil oarecum ) si am inceput sa o masez si sa pun apa pe ea. In ziua urmatoare m-a durut, dar nu puteam sa fac miscari bruste. Ce ar putea fi?

PS : Nu s-a umflat deloc si culoarea pielii este la fel, nu cred ca este rupta articulatia sau antebratul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un traumatism închis, va trece în 7-10 zile.
Pa, pa.

| sergiustephan explică (pentru Legiuitoarea):

Cum adica si de unde sti?
Esti de specialitate?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Iti trece intr-o saptamana, nu-ti face griji.
Te pup!

| Own3r a răspuns:

Icearca sa fii mai atent la simptome.frectii cu unguent analgezic.

| alserban25 a răspuns:

Sfatul meu: Mergi urgent la cel mai apropiat medic(de familie). Depinde, daca locuiesti in mediul rural e mai greu. Poti sa intri si pe SfatulMedicului (cauta pe Google) poate iti mai spune cineva ceva.

| AdryanaN5 a răspuns:

E rupta, sora mea a cazut pe gheata si și-a rupt mana, nu s-a umflat și putea sa o miște, s-a dus la doctor, iau spus ca: poate sa o miște dar nu trebuie sa o miște după care au făcut radiografie.