| BOSS00BOSS1 a întrebat:

Ieri a fost ziua unui prieten, și am băut cam 1 litru jumate de vin alb de la magazin,vreo jumate de kg de vin rosu de casa și jumate de sticla de stalynskaia,nu am avut nimic aseară însă dimineața m-am trezit mahmur cu amețeli, și simțeam ca mi vine sa vomit, am fost afara și m-am chinuit sa vomit sa mi treacă greata, și am vomitat puțin gen,apa gen,adică vinul ala alb și roșu, și cum stăteam cu capul aplecat și ma chinuiam sa vomit,a început sa mi curgă sange din nara stanga, oare de ce? acum ma simt bine, mai am stări de greata și stomacul ma roade, dar de ce mi-a curs sange?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tensiunea mărită de la alcool si chinul de a vomita.
E bine că ti-a curs din nas si nu ti s-a spart vreun vas de sange la creier.

| Violleta2022 a răspuns:

Tensiune arteriala marita de la consumul masiv de alcool.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Tensiunea.A fost uracata atat de la bautura, cat si de la faptul ca te-ai chinuit sa vomiti.