| HolyDiver a întrebat:

Ieri am avut banchetul si am facut o prostie... La un moment dat am stat langa o boxa destul de mult (~5-10 min). Ajungand acasa, constat un tiuit in ureche ce se pare ca nu a trecut inca, nici dupa bunul nani pe care l-am tras laughing

*Simt urechile si putin infundate

Idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zurbagioaica a răspuns:

Mai asteapta o zi sau doua. Daca ai stat langa boxa probabil ca din cauza vibratiilor foarte puternice ti-ai dereglat ceva pe la oscioarele din urechea interna. De acolo si tiuitul si poti avea si o stare de usoara ameteala si usor dezechilibru. In mod normal se rezolva de la sine in cateva zile. Dar sa nu faci miscari bruste cu capul, sa te ridici si sa te asezi mai incet, nu foarte brusc.Si cand te ridici din pat ridica-te intai pe marginea patului si apoi in picioare.Ca sa eviti schimbarile bruste de presiune. Oasele din urechea interna sunt destul de sensibile. Si daca te speli pe cap vezi sa nu-ti intre apa in urechi.

3 răspunsuri:
| HolyDiver explică:

Gata, a trecut happy

| andrei95 a răspuns:

Asa se intampla fii fara nicio grija o sa iti treaca am patit si eu dupa ce stateam o noapte intreaga in discoteca

| CeQe a răspuns:

Lasa ca si eu am patit tot la fel.De la 8 seara pana la 5 dimineata am stat foarte aproape de boxa si cand am vrut sa ma culc, imi tiuiau urechile si mi-a ramas si muzica in cap.Imi venea sa cant cu voce tare.