| vlodomir a întrebat:

Ieri am cautat in sertarul bunicului meu si am gasit niste ace pentru injectarea insulinei, deoarece el era diabetic, avea hepatita C si multe alte boli.Cand am deschis capacul si protectia acului, ca sa-l "analizez", l-am atins.Mentionez ca aveam niste mici rani la degete, deoarece am viciul de a-mi "roade" degetele.Nu m-am intepat, doar am atins acul. Exista vreun risc de a ma fi infectat cu vreo boala pe care o avea bunicul meu?(acele alea au stat acolo neatinse de 3 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MihaiNicu23 a răspuns:

Nu cred ca acele ace erau folosite si pastrate acolo, cum sa le pastrezi folosite? In orice caz nu ai cum sa iei vreo boala.

| Laura927 a răspuns:

Nu nu stai super linistit nu ai nimiic!

| zăGhost a răspuns:

Din cate stiu, inclusiv virusul hepatitei moare in 8 ore, cu atat mai mult in 3 ani...