anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri am cazut pe mana. Nu as vrea sa ma duc la doctor deoarece imi este frica. Mana mi s-a umflat putin in jurul cotului si muschiul. Nu pot sa o incordez sau sa o tin dreapta deoarece "ma tine" ceva. Am pus niste comprese cu apa rece, rivanol si mai multe alifii. Umflatura a mai scazut. Ce as putea sa ii mai fac ca sa treaca cat mai repede, si... daca ati putea sa imi spuneti ce credeti ca am. Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la doctor neaparat asa i s-a intamplat si buncii mele, nu-ti face injectii sau ceva care sa doara s-ar putea sa-ti puna acolo ghips.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la doctor, altfel vei suferi mai mult pe termen lung, poate e nevoie sa o puna in ghips, apoi sa faci putina recuperare. Eu am patit cu glezna si nu m-am dus la medic pentru ca nu vroiam sa-mi imobilizeze piciorul, au trecut mai bine de 2 ani si mai am inca dureri neplacute cand merg mult pe jos sau cand stau foarte mult pe tocuri. Deci iti vorbeste un om "patit"!

| Nobody_4790 a răspuns:

Hei.eu am avut ceva si mai grav.am cazut in timp ce saream unii peste altii pe sc dupa scarima rog.oh go on. tare oricum

si mi s-a umflat genunchiul groaznic.ma tinea cum zici si tu.

am pus comprese cu apa rece muuulltt timp.si am chemat o persoana sa ma maseze.intr-o saptasmana mi-a trecut. aveam si lichil acolo cica.hee hee. dar am 15 ani si s-a tras la loc singurelhee hee...destul de nasol dar a trecut. daca esti de o varsta mai tinerica ai sanse mari sa te refaci fara doctor...

deci:
1.comprese cu apa
2.masaj.
3. misca mana cat poti.chiar daca te tine.asa nu o lasi sa se intepeneasca.[asa faceam si eu cu picioru]
nu sta cu mana asa chair daca te tine misco si incet in timp ce se desumfla isi da drumu!happy
miscare muulta=vindecare rapida