Mai stai 2-3 saptamani acasa si vezi daca isi schimba culoarea. daca da, e nasol rau pentru tine.
auzi, daca te doare de ce nu te duci la doctor? iti e rusine de un control? mai bine stai sa se agraveze si intrebi pe net, de ce? daca o sa te spitalizezi ce faci, intrebi aici ce ai sau pe doctorul care te-a spitalizat?
daca s-a umflat ori e fracturata, ori fisurat osul, ori contuzie, ori entorsa. toate se pun in ghips de la 4-8 saptamani, dar tu stai asa, e mai cool.
scuze sarcasmul, dar il meriti
Cat de copil esti. o problema ca nu o vezi tu nu inseamna ca este inexistenta. eu dupa un accident la ski am avut o durere la picior, la fel, nu prea des, ma durea putin, nimic special. dupa un control la doctor de rutina m-a rugat sa fac un RMN sa ma asigur ca e ok. surpriza, ligamentele incrucisate de la genunchiul drept rupte, menisc intern spart si chist sinovial. si eu simteam o durere vaga din cand in cand. a rezultat operatie de cateva ore, luni de recuperare. doar dintr-o durere patetica. nu lasa ceva ce tie ti se pare putin si nesemnificativ netratat, s-ar putea sa nu fie ce crezi tu
Cred ca o ai rupta, dar mai bine, pentru sanatatea ta, du-te la un doctor cat mai repede, pana ce nu se va inrautati situatia. Sper ca ti-am fost de ajutor.