| karminuta a întrebat:

Ieri am cules laptuci din lucerna si cand am iesit de acolo am avut o unflatura la cam, ma muscat ceva, dar nu stiu ce si acum am o bubita mica si cand o ating ma doare ingrozitor! Ce ma muscat nu stiti? sau ce as putea face sa nu ma mai doara? O sa incerc tot ce imi ziceti si ce merge primeste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yng a răspuns:

Capusa nu intra in piele ...inteligent`o (Ramo) capusa se prinde de piele si suge sangele. cel mai probabil te-a muscat o albina sau viespe ratacita prin lucerna. pentru inceput maseaza cu sare si tine comprese cu apa rece. daca nu`ti trece in cateva zile consulta un medic. Bafta!

1 răspuns:
| Ramo_9946 a răspuns:

BUna...poate ti-a intrat o capusahappy ar fi bine sa mergi la urgenta sua nu stiu daca se umfla si mai tare
Daca ai capusa trebuie sa ti-o scoata ai grija daca se umfla mai taare mergi la medichappytongue