| SuNaM a întrebat:

Ieri am dat cu nasul de perete rau de tot din cauza unei neatentii.Apoi am facut un hematom si am pus comprese cu apa rece pana si-a revenit. Tind sa mantionez ca mi-am lovit zone de imbinare dintre cartilagiu si os.Acum nu e foarte umflat, dar doare foarte rau si acolo unde e lovitura se simte o punguta cu ceva lichid.Ce poate fi si ce pot face.

PS:Respir normal!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| girl971 a răspuns:

Buna! Din cate povestesti ti-ai cam,, spart nasul''.Tot ce ti se intampla e firesc.Cauta in farmacie o crema pentru inflamatii si mai pune gheata. Daca nu are niciun efect, ar fi bine sa consulti un medic.Stai linistit(a), nu e grav.As vrea sa iti pot spune mai multe, in calitate de medic chirurg, dar nu vreau sa iti fac rau, avand in vedere ca nu stiu exact ce ai patit.Succes! Funda?

4 răspunsuri:
| KatPetrova a răspuns:

Cred ca e doar o problema estetica... cauta o crema buna si niste pastile antiimflamatoare la farmacie, va trece sigur in cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ai lovit rau si simiti o punguta cu ceva lichid probabil e sangele
Nu stiu ce sa faci cu punguta dar cand simi ca ti se sparge sacul aseasate pe spate cu capul pe o perna si mana stanga ridica!

| Apopei_Mihaita_1996 a răspuns:

Te duci la un doctor si se rezolva.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, continua sa pui gheata daca nu vrei sa te duci la doctor... dar sa nu faci deviatie de sept. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic!