| Anonimul699 a întrebat:

Ieri am dormit toata ziua, am fost foarte obosit, m-am culcat la ora 15:30 si m-am trezit la ora 22:30, eram fresh, m-am pus putin pe calculator dar pe la 23:00 m-a lovit iar somnul, am mai stat 15 minute si am vazut ca s-a accentuat cat de cat,m-am pus sa ma culc si am adormit aproape instant.Dar cand m-am trezit nu ma puteam misca, imi puteam misca doar cativa muschi, nu toti, muschii din jurul pleoapelor ii puteam dar pleoapele nu le puteam deschide s-a.m.d.Ce s-a intamplat? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Din ce spui, se poate sa fii experimentat o forma de parasomnie denumita "paralizie de somn hipnopompa" care survine la unele persoane care tocmai s-au trezit din somn --- se manifesta prin incapacitate de a efectua miscari voluntare la trezirea din somn.
Nu-i o chestie pentru care ar trebui sa trebui sa te ingrijorezi!---multe persoane experimenteaza o asemenea stare cel putin o data in viata(http://www.scientia.ro/......somn.html)

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Dar cand m-am trezit nu ma puteam misca, imi puteam misca doar cativa muschi"

Din moment ce ai scris aici, cred că ți-ai revenit

| Lostlyric a răspuns:

Nu ai specificat care sunt orele tale normale de somn. Sunt nenumarate boli care apar cu oboseala cronica. Una care imi vine acum in minte este Hepatita A - simptom pe care si eu l-am avut cand eram mica. Dormeam aproape non-stop si aveam o stare de slabiciune accentuata in toti muschii. Daca se repeta episodul, consulta un medic, un set de analize nu strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai chill a fost o amarata de paralizie in somn. Ai dormit prea mult si de-aia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost în moarte clinică.