| Tania_9268 a întrebat:

Ieri am fost afara si cred ca mi-a fost frig, iar astazi am fost de serviciu pe scoala, si am stat toata ziua in curent. Ma simt destul de naspa pentru ca au inceput dureri de cap, si vreau sa scap cat mai repede. Am luat un paracetamol si algocalmin, la doctor nu cred ca e nevoie asa mare sa ma duc. Ati putea sa imi recomandati ceva, ca sa imi treaca cat mai repede, si sa nu se extinda raceala? Dau fundita :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Inspiratie a răspuns:

Foloseste plicuri de Theraflu Sinus (se beau cu ceai si apa calda sau numai cu apa calda; atentie, nu fierbinte, pentru ca astfel iti vei inflama amigdalitele si raceala va persista), vei simti diferenta. Se iau dimineata, dupa-amiaza si seara. Iti recomand sa iei timp de 5 zile macar (chiar daca simti faptul ca ti-ai revenit la inceput, iti recomand sa nu te abati de la cele 5 zile). In aceste zile este neaparat necesar sa ramai acasa.

4 răspunsuri:
| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Mult mult ceai :*

| Inspiratie a răspuns:

Iar daca dupa acest tratament nu apare niciun efect pozitiv inseamna ca este posibil sa ai un inceput de gripa si trebuie sa consulti medicul de familie imediat pentru a-ti prescrie o reteta cu antibiotice.

| Tania_9268 explică:

Multumesc mult happy

| Inspiratie a răspuns:

Cu placere, ca am reusit sa ajut