| tralesh a întrebat:

Ieri am fost la baie cu prieteni mei este un loc si nea-m mutat din locul unde saream debicei si acolo unde neam muta erau multe pietre jos si eu din greseala in loc sa sar in lung m-am implantat in pamant.Si cand am cazut aveam normal mainile in fata si putin mai jos de locul dintre degetul mare si mana acolo unde pielea se vede ca o coada impletita am dat intr-un colt de piatra. Mi s-a umflat mana desii cand am mana in apa rece nu ma doare si cand n-am tot pot sa misc degetul cum vr eu dar ma doare putin pentru ca mai jos de aceea incheietura e unlat si cand misc partea aceea ma doare putin stiti c ar trebui sa fac sa desunflu mana cat mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

La doctorr...ce e cu tine? bai eu inteleg, cand nu ai ceva chiar grav mai intrebi pe aici, dar asa ai mai pierdut timpul intrebandu-ne? mergi la doctor mai repede ca nu a sa te manance. poate iti strambi mana si te-ai rezolvat pe toata viata. si cum ti s-a mai zis, dupa ce te duci la doctor invata sa scrii romaneste (daca ai timp bineinteles)

| Samarra a răspuns:

Du-te la doctor si spune-le la parinti! S-ar putea sa ai o fractura sau doar o fisura. Tot trebuie sa mergi la doctor URGENT ca sa nu se sudeze mana gresit! Si invata sa scrii mama naibii corect gramatical si romaneste ca nu intelegem nimic!

| Buii a răspuns:

Du-te la medic frate nu intreba pe aicea, cu toate ca ai putea sa tii mana in gheata si sa o tot misti

| KiTTtTtTtTtyYyYyY a răspuns:

Firar a naibii de gramatica nu am inteles nimic din ce ai spoos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda voi nati inteles nimic pentru ca m-am grabit cand am scris si am scris ca drk n-am nimic la mana am la deget si mai bine lasatio asa. ca pana maine nu mai simt nimic nu cred ca e nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da si daca puteam sa merg la doctor o faceam da aici unde stau eu in comuna asta nu exista spital doar dispensar deci nu este ortopedie pote o sa ma duc in oras la doctor.