| afrodita3333 a întrebat:

Ieri am fost la ginecolog si in urma controlului mi-a zis ca sunt virgina desi eu i-am spus clar ca nu sunt.Mi-a zis ca am himen elastic si de aceea nu se vede asta, ca himenul a revenit la forma originala, nu a suferit modificari prea mari.Acum problema e urmatoarea.De ceva timp am o noua relatie si la un moment dat vom ajunge si la pasul asta. Exista vreao sansa sa imi curga sange sau sa fiu asa stramta incat sa nu se poata produce actul? Chiar nu stiu ce sa fac pentru ca ar fi cam penimib sa ii zic ca nu sunt virgina si sa ne trezim ca sangerez. Oricum o sa-i zic adevarul dar vreau sa stiu daca a mai trecut cineva prin ceva de genul asta.Ginecologul a zis ca sunt sanse mai ales daca penisul are o grosime mai mare.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vorba asta cu "strâmtă" este atât de penibilă! Păi dacă de deflorează crezi că îți face ditamai orificiul?
Poți să te deflorezi de la câteva contacte sexuale sau chiar la nașterea primului copil.
Sfat: nu-ți mai baza prieteniile pe sex, "dominișoară", ești virgină dar nu intactă!
Pa, pa.

| afrodita3333 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu imi bazez prieteniile pe sex nicidecum dar intr-o relatie vine la un moment dat si momentul asta.Multumesc de raspuns oricum.winking

| AcoloUndeViselePleaca a răspuns (pentru afrodita3333):

Donsoarelor, aceasta fata va e exemplu! Voi incercati sa pareti virgine chiar daca nu mai sunteti de vreo 2 ani, insa ea, e virgina la infinit si vrea sa ofere adevarul!

Cat despre situatie... cred ca nu ai de gand sa o faci doar o data, zic asta pentru ca nu conteaza asa de mult prima data, o sa fie mai greu, trece, poate se rupe, poate nu.
Niciodata nu-i misto prima data, cand o sa te inveti cu el si o sa fiti obisnuiti cu trupurile voastre goale si gata sa primeasca placere, atunci o sa fie ok.
Spune-i adevaru "Sunt virgina dar am mai avut relatii sexuale".
Eventual o sa se simta si unicul daca el l-a rupt, nicidecum nu se va simti penibil!

| ovidius a răspuns:

Uneori deflorarea se produce FĂRĂ sângerare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu este obligatoriu ca sangerarea sa apara la deflorare.
Te pup!

| LucianStroe a răspuns:

Probleme mari domnule, nu gluma...

| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Eu nu am sangerat deloc la primul act, cu timpul daca viitorul tau prieten este bine dotat o sa simti poate ca ``parai ca un pepene`` laughing nu glumesc, stiu si eu cum eu laughing si nu doare nimic daca esti si excitata.O sa se rupa si himenul ala odata laughing numai bine!

| pestisorulauriu a răspuns:

Afrodita, unele domnisoare au aceasta particularitate (dar nu problema)! Din toate raspunsuriledemai jos poti face o sinteza care sa te ajute foarte mult:
"Poți să te deflorezi de la câteva contacte sexuale sau chiar la nașterea primului copil." > "nu doare nimic daca esti si excitata", "Uneori deflorarea se produce FĂRĂ sângerare". Langa toate acestea tine minte ca sfat, incearca sa ajungi la "momentl ala" numai daca si cand te simti pregatita si plina de dorinta nu ca o necesitate in a mentine o relatie care oricum candva "ajunge"si in acel punct". Momentul nu trebuie sa fie o ofranda pentru el ci trecerea la un alt nivel pentru tine. Asigura-te ca partenerul te respecta, ca este cel potrivit, ca are rabdare si ideal ar fi sa te si iubeasca nu doar s-o spuna pana ajunge in momentul X. In rest te mai ajuta natura si destinul. Fi calma. Se vor intampla toate la randul lor.

| yneedlove a răspuns:

Totul depinde de EL...