Incearca sa iei o lingurita de miere, si sa bei o cana cu lapte, dupa care te speli pe dinti (inainte sa pleci), si pentru efect garantat, mananci un mar (dupa ce te-ai spalat pe dinti)!
trece sigur!
In folclor se spune ca mirosul de usturoi si ceapa nu se mai simte daca mesteci patrunjel verde! Dar nu garantez! Gura amara poate fi si de la fiere.Ai mancat ceva mai greu la stomac(o data cu ceapa!)
Exista mai multe metode de a inlatura mirosul neplacut de ceapa din gura: mesteci frunze proaspete de patrunjel, de busuioc, sau de menta, mesteci boabe prajite de cafea, cuisoare, sau dupa ce te speli pe dinti, iti clatesti gura cu apa de gura. De asemeni poti sa-ti clatesti gura si cu otet indoit cu apa, dar sa nu-l inghiti dupa aceea. Otetul este foarte bun si pentru inlaturarea mirosurilor de prajeala sau de tigara din incaperi. In ce priveste amarala din gura, aceasta provine de la bila, careia nu i-a convenit meniul pe care l-ai servit. Un ceai de rostopasca, sunatoare ar pica numai bine. Sanatate maxima!
Conform Raportului Expertilor Wrigley despre beneficiile gumei de mestecat, oamenii mesteca guma din diverse motive: pentru a isi pastra o senzatie de curatenie a gurii, gust grozav sau respiratie proaspata.
Francesca, iti recomand sa faci o solutie din apa calduta cu un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar(din acela care se foloseste la bucatarie), clatesti bine gura cu el de cateva ori si ar trebui sa scapi de miros. Daca nu, atunci incearca sa mananci un mar, pe care sa-l mesteci bine, plimbandu-l prin toata gura. Un alt remediu, ar putea fi o cafea neagra.Mult succes! Oricum, eu iti recomand sa mananci ceapa sau usturoi doar seara, cand nu mai pleci nici unde. Dupa un somn bun (ceapa asigura somn bun, de calitate, ca si mierea), dimineata, dupa spalarea dintilor si a limbii, mirosul dispare. Have a nice day!