| WnFamily a întrebat:

Ieri am observat că am ceva după cap, parcă este un nodul din ce am citit pe internet, are undeva un centimetru, și mai am unul mai jos de ureche, noaptea nu pot dormi bine pentru că mă trezesc cu transpirație tot corpul, pe lângă asta, astăzi dimineața am văzut că mi-au ieșit multe coșuri pe față, nici nu știu dacă-s coșuri sau râie, mai am și pe mâini, burtă, spate, sincer mă cam sperie.
Ce ar putea fi? Și de la ce anume.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iAMVi a răspuns:

Alea din cap s-ar putea sa fie lipoame, pungi de grăsime. Am și eu 3, trebuie să mă duc să le elimin.

| WnFamily explică (pentru iAMVi):

Pot dispărea de la sine sau cu cv tratamente acasă?

| iAMVi a răspuns (pentru WnFamily):

Nu, se face o incizie și se elimină acea pungă de grasime.

| WnFamily explică (pentru iAMVi):

Mi-a trecut de la sine acele "pungi"

11 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Ai grija sa nu spargi veziculele

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi urgent la medic!
Poate fi doar o urticarie de la mancare, dar poat fi si mult mai grav, care evolueaza rapid.

| doctorandus a răspuns:

Răspunsul meu obișnuit: mergi la medic.

| anonimg a răspuns:

Chisturile pot fi rezolvate și ele.

| Iote a răspuns:

Ce ar putea fi? Daca nu este igiena deficitara, ar fi bine sa mergi fuguta la medic. La urgente azi.

| anonimg a răspuns (pentru Iote):

Subscriu și eu: mers la urgențe.

| Cheptene1Natalia a răspuns:

Mai bine consulta un medic, poate fi ceva serios, dar nu prea cred pentru ca si eu am avut aceasta...

| WnFamily explică:

Vă mulțumesc de răspunsuri, am aflat că am vărsat de vânt, mi-a apărut pe totul corpul, chiar și pe față.