| Puiu_Cosmin_M._1994 a întrebat:

Ieri am rupt o alunita din zona cefei accidental, nu am rupt-o de tot, aproximativ jumatate, am fost la spital, iar doctorul ma dezinfectat acolo si m-a pansat. si a mai spus ca ar fi bine sa scap de ea pentru sa este intr-o zona."nasoala", ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa ce se vindeca ruptura, ia o trimitere de la medicul de familie pentru un dermatolog si acesta iti va scoate alunita.

2 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Iti da dermatologul trimitere si te duci la un spital de urgente, sunt medici profilati pe chirurgie estetica sau reparatorie. Nu simti nimic, te rezolva cu internare la zi. Nu amana mult ca exista un mic risc de malignizare.

| 23partyboy a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un dermatolog, Nu incerca sa o extirpi singur, indiferent de ce metode folosesti