| GoodTV3 a întrebat:

Ieri dimineata, am avut un scaun cu sange.Problema asta o am de 3-4 ani, sunt copil am 15 ani. Dureri nu am niciunde, nu ma doare nimic...De obicei mi se intampla la o perioada lunga de timp sa fac scaune cu sange si nu stiu de ce.Nu am consumat alimente, tari.Azi mergand la baie,am avut un scaun relativ mic,nu tare, normal aparent, si pe hartie era doar sange aprins la culoare...Ce pot face? Mentionez ca m-am "tratat" cu supozitoare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

De 3-4 ani nu cred ca ai o problema grava
dar ai una cronica la "iesire" (anus), adica ceva care face ca vasele de sange sa se sparga foarte usor, asa ca ar fi FOARTE BINE sa mergi la doctor, cat mai curand, acum ai 15 ani si corpul se vinda foarte bine si rapid, dar si la varsta asta poti sa faci o hemoragie NASOALA RAU!

EU M-AS DUCE LA DOCTOR!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hemoroizi sau fisuri anale

| InvatamProgramare a răspuns:

Mergi la medic. happy