| Laariss a întrebat:

Ieri dimineata am facut baie si mi-a intrat apa in urechea dreapta. Nu mi s-a infundat urechea dar azi dim a inceput sa imi faca bum bum. La inceput mai rar iar acum mai des face asa pana mi-o scutur eu, dupa care cateva min totul e ok, dupa care iar de la inceput.
Daca a mai trecut cineva prin asta va rog un sfat ce sa fac si de la ce o fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana ajungi la medic pune cateva picaturi de apa oxigenata, se gaseste la farmacie.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Mai bine mergi la medic. Noi suntem în măsură doar să-ți dăm sfaturi sau să dăm cu presupusul și este posibil să-ți facem și mai mult rău.
O zi plăcută!

| Basthet a răspuns:

Bună! S-ar putea să fi făcut vreo otită, adică o infecție a urechii. Ar fi bine să mergi la un medic O.R.L. cât mai repede, până când nu încep durerile...

Sănătate!

| Laariss explică:

Imi bubuie intr-una nu stiu nu cred ca am apa in ea

| Laariss explică:

Am cerut doar simple sfaturi pentru cei care au patit la fel sau au auzit de cazuri similare. Evident ca o sa merg la medic