| asphyxiated a întrebat:

Ieri dimineata, pe la 11 si-un pic mi-am facut pierce in limba.Toate bune, ok, pana pe la ora 17:00 cand a inceput sa se umfle. Putin cate putin, acum, dimineata, imi simt limba in toata gura.Any ideas? Vreo pastila, ceva? mersi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal sa se umfle in primele zile.se face cat tija pierce'ului...sa nu bei/manci lactate, sa nu ajungi cu pasta de dinti, dupa fiecare masa clatesteti gura cu ceai d musetel.in 2-3 ar trebui sa se dezumfle.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Suge cuburi de gheata.

| Barajag a răspuns:

Normal dupa ce-ti faci un piercing, trebuie sa-ti dai cu o solutie speciala pentru a nu se infecta, asadar du-te la o farmacie si acolo vei gasi solutia mai buna pentru a-ti vindeca limba.Sanatate!

| Brotacelu a răspuns:

Baba la frumusete sufer laughing)) rolling on the floor))))))

Du-te la farmacie sa iti dea un unguent sau solutie pentru asa ceva...

| Mihaela a răspuns:

Esti un prost

| daηă a răspuns:

O doamne de asta n-am sa fac ceva de genu asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal.ai grija numa la lactate ca nu ai voie. ti se infecteaza.si clatesteti gura dupa fiecare masa. incearca sa te dai un pic cu lidocaina pe limba. nici nu te mai doare asa tare si ti se si desumfla cat de cat.

| asphyxiated explică:

Mersi mult

| asphyxiated explică:

Hai maaa, mersi mult tuturor. s-a desumflat, e totu ok acum. big grin

| buburuza_2081 a răspuns:

Pune-l in practica... de aia l-ai pus.