Dacă vomiți abia după 4 ore poți mânca ca sa se refacă flora intestinală. Ia și de la farmacie un smecta pentru diaree. Când am citit ce ai mâncat am crezut că ești troll pentru că în viața mea nu am auzit pe cineva să mănânce porcăriile pe care le-ai mâncat tu, mai ales în combinațiile alea de mi se întoarce stomacul pe dos numai când mă gândesc, nu e de mirare că ți-e rău.
Mi-am dat seama că săptămâna asta mama a făcut mâncare neregulata și eu nici nu mâncam mult din ea, flămânzeam marea parte a zilei. Da m-am gândit chiar înainte să îmi fie rău, să îi spun să facă rețetă mai consistente și... na. Mulțumesc pentru răspuns. Oricum stomacul meu pare stricat de mult. Dar că urăsc să vomit și în viața din timpul școlii am făcut-o doar de câteva ori. Pentru mine e un chin să trec prin așa ceva.
Acum ia de mananca numai niste pezmet si o cana de ceai de menta, ca sa-ti treaca starea de rau si senzatia de foame.
Mâine dimineața de la opt am programat să merg cu o colegă la un suc și o prăjitură
Lasa prostiile cu suc si prajituri. Baga piine prajita sau/si orez fiert cu legume fierte, fara condimente, macar o zi-doua.
Mulțumesc de sfat. Adevărul e că nu am mai avut o întâlnire că asta de trei ani. Și mi se întâmplă foarte rar. Văd ce o să fac.
N-ar strica o supă din legume.
Ajută la hidratare și te hrănește ușor. Amestecul ăla ți-a dat stomacul peste cap.
Ia-o ușor, că nu dau turcii năvală.
Andreeaioan115 întreabă: