| MeRy95 a întrebat:

Ieri, eram in parc cu prieteniele mele, si totul era frumos. apoi, am mers acasa si am mancat niste dulceata rece de la frigider. dintr-o data, m-a durut gatul cand inghiteam.era o sgarietura. apoi,(apr. niciodata nu mi seintampla ast) am adormit la TV.
pe seara am fost si mai racita, si am luat pastile. vocea mi s-a schimbat si ma enerveaza. am nevoie repede sa ma insanatosesc. ce imi recomandati? macar pentru a imi reveni vocea la loc big grin
multumesc si va dau funda si voturi:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| luciana200972 a răspuns:

Ceai verde cu miere si lamaie, face minuni pentru gat

| Isabela96 a răspuns:

Decasept strepsil siceai cald nu conteaza de care dar pentru raceala cel mai bun e cel vrede si cel de misetel.
Daca tot nu ai voce nici atunci amesteca un galbenus cu lapte cat ce cald apoi beal repede mai bine zis nu sta si mormai langa el pana se gata beal ca pe un fervex repede si fata sau ca pe o pastila.
Sper sa iti fie de folos si iti sugerez pana iti revine vocea sa vorbesti cat mai putin si cand vorbesti sa nu urli si ai sa vezi ca o sa te faci bine.
SUCCES