anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri,la ochiul stang, am inceput sa vad niste luminite ca niste sclipiri de diamant.Au durat cateva momente, apoi mi-am revenit.De ceva timp nu mai vad foarte bine cu ochiul liber si ma trezesc cateodata cu dureri de cap.Ce problema as putea avea? Are vreo legatura cu glaucomul?

Mentionez ca am purtat in ultima vreme o pereche de ochelari luata dintr-un supermarket, dar doar ocazional.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| loveanimals053 a răspuns:

Dc aveau dioptrii e mai normal dar dc nu aveau inseamna ca plasticul nu era atat de bun eu zic sa te duci la oftalmolog. Poate mioapa ( inseamna ca nu vezi la departare)

| Fesnic_Raluca_1995 a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la un doctor! Ce-i din supermarket sunt...de nici o treaba! Mai bine ai merge la doctor!

| Kumiko19 a răspuns:

Du-te la un oftalmolog, el e singurl care iti poate spune ce ai.

| JustMeAlexandra a răspuns:

Mai bine ai merge la medic, sa vezi care-i treaba.