Nu are legatura una cu alta. Dupa cum prezinti tu simptomele, sunt probleme cardiace, du-te neaparat maine la un medic cardiolog.
Insanatosire grabnica!
Si eu am avut stari de ameteala, dureri de cap si de burta. dar la mine era de la menstruatie si mi-am intrebat doctorul. si a zis ca astea sunt simpotme ca imi vine menstra .
Arysa du-te la doctor! URGENT!
P. S : Paul27, nu e gravida.
Sintomele prezentate nu au la baza un singur diagnostic! Fa-ti o hemoglobina si ia-ti o tensiune arteriala! Nu cumva tii vreun regim drastic de slabire?
Cel mai bine ar fi sa te duci la medic daca starile acestea continua.Eu una am tahicardie sinusala de gradul 1.Eu totusi iti recomand sa te duci la doctor.:*
Fara sa faci legatura cu acea masea de minte ce a coincis cu starea ta generala, ce s-a degradat total, cred ca ai facut o cadere de calciu si magneziu care exista des in aceasta perioada a anului si datorita alimentatiei sarace in vitamine, care ti-a daunat : multe fructe, legume in salate si vitamine caci este anotimpul rece si sarac in acestea. Neaparat, o vizita la medicul de familie cu cartea de identitate. Lucien.