| mili_8806 a întrebat:

Ieri m-a muscat o albina in degetul mare al maini stangi.Astazi cand m-am trezit degetul era rosu, umflat si in locul intepaturii a aparaut o pata galbena (cred ca este o basicuta cu puroi). Este Ok sa o las asa sau trebuie sa dau cu ceva, sa-i sparg basicuta? Este prima data cand am patit asa ceva la o muscatura de albina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Mai bine te duci la doctor pote daca spargi basicuta aia ti se infecteaza... Sfatul meu e sa te duci la doctor si poate iti da niste pastile sa iti treaca

| skarner a răspuns:

Am patit si eu asa si am dat cu spirt mereu la deget si sa rezolvatwinking

| TąNyą a răspuns:

Ai scos acul?

FantaSZy.

| mili_8806 explică:

Da acul l-am scos atunci.

| tyana a răspuns:

Daca degetul este rosu si umflat ar trebui sa te vada macar medicul de familie. Poti sa aplici un dezinfectant gen Betadina dar cel mai corect ar fi sa te vada un medic.

| mihaibrasov a răspuns:

In 2 zile trece de la sine. Pe mine m-au intepat si viespii din alea naspa si n-am mai murit.

| mili_8806 explică:

Acum s-a facut negru si nu e mare chestie, suport durerea dar maine am antrenament la handball si ma doare cand tin mingea in mana+mi-e frica sa nu se infecteze(mingile nu sint intr-o stare igienica prea buna).