Poate e pentru ca te-ai epilat pentru prima oara, daca nu atunci trebuia putin mai blind sa te epilezi, ungete cu diferite creme pentru hidratarea pielii cred ca o sati treaca!
Buna,acele bubite sunt un fel de cosuri care iti vor trece de la sine in cateva zile, si iti vor mai aparea mai ales daca acum te-ai facut prima oara, iti vor aparea pana se va obisnui corpul, este cam nasol sa te faci cu lama acolo,,,
Va dura ceva vreme (2-3 zile). Ar trebui sa te dai cu un unguent cu propolis, galbenele sau, eu stiu, poate exista ceva pentru zona inghinala.
Cred ca o sa mai dureze ceva timp si cred ca si ustura. Incearca data viitoare sa folosesti o lama special pentru zona inginala se recomanda pentru fiecare zona a corpului unde indepartezi parul sa ai cate o lama pentru a evita iritatiile si fi sigura ca lama inca este ascutita si taie bine pentru ca si de la asta apar bubitele. Da-ti cu o crema hidratanta, e buna cea de galbenele sau aloe vera.
Buna! Pai, sincer, si eu am avut cam aceeasi problema....chestia e ca intotdeauna, dupa ce te epilezi, trebuie sa te dai cu o crema (eu iti recomand Baneocin, sigur ai auzit de el) ca sa nu ti se faca iritatie.Ce ti s-a intamplat tie este o iritatie...altceva nu poate fi. Poti sa te dai cu crema de care ti-am spus si in cateva zile o sa-ti treaca.