| anyhylator a întrebat:

Ieri m-am lovit puternic la ochi( exact in ochi nu si pe celelalte zone din jur) cu un lemn care a sarit in timp ce taiam lemne. M-a durut foarte puternic. astazi este rosu( sunt mule venisoare pe partea alba, imi lacrimeaza incontinuu si ma doare puternic atunci cand schimb directia de privit. Daca il tin inchis imi lacrimeaza si simt ca un fel de pietricica in ochi, iar daca il deschid ma ustura si ma doare. Ce credeti ca s-a intamplat, aveti vreo idee eu oricum o sa ma duc pana la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Cu ochiul nu este de gluma. Trebuie sa te duci la medic si sa urmezi sfatul medicului. Cunosc pe cineva care a trecut prin ceva asemanator si nu a respectat tratamentul prescris si dupa multi ani s-a pierdut ochiul. Nu vreau sa te sperii, dar este spre binele tau sa te vada un medic. Sanatate!

| Kosaerik94 a răspuns:

Du-te la urgenta!