| Andu01 a întrebat:

Ieri m-am spălat pe cap și am ieșit afară cu parul ud. Acum simt că mă ia răceala, simt un aer greu ce îl respir. Ce recomandați pentru prevenire, înlăturare, astea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un plus de neuroni. Pentru viitor.

| Violleta2022 a răspuns:

De la atat lucru nu te ia nimic, ca-i inca vreme buna, nu a dat inghetul.

| Andu01 explică (pentru Violleta2022):

Nu știu de ce dai așa răspunsuri irelevante. Așa ești cu toată lumea ironică?

| Yuoia a răspuns:

Prevenirea era na nu iesi afara cu parul ud. Acum, mergi la medic. Fara alte sfaturi de "farmacisti" fabricati pe net.

| LifeLust a răspuns:

Exista niste studii despre vitamine si despre Echinacea ca fiind de ajutor la imunitatea organismului. In materie de vitamine si minerale iti sugerez Eurovita A-Z pentru ca este o firma sugerata de medici si de asemenea cantitatea de magneziu si calciu sunt 15% DZR care le face absorbtia ambelor posibile, pentru ca ele sunt in competitie de absorbtie. Este de asemenea slow release care este foarte folositor la absorbtie in special vitamina C care trebuie dozata in doze mici de-a lungul zilei si care e cea mai importanta pentru imunitate.

Majoritatea plantelor nu sunt demonstrate a avea efect imunofortifiant.

| LifeLust a răspuns:

Ideal ar fi sa se suplimenteze 500 mg calciu si 250 mg magneziu alta data de asemenea pentru ca 500 g e aprox. cat poate corpul absorbi la o portie, iar cantitatea de mag trebuie sa fie jumatate.

| LifeLust a răspuns (pentru LifeLust):

500 mg e approx.*

| LifeLust a răspuns:

Si fructe, legume, verdeturi, seminte, carne, oua, peste cu piele cu tot, ceai, odihna, fara schimbari de temperatura bruste.

| LifeLust a răspuns:

Nu mai sta in interior unde-s oameni fara masca, ca-i plin de gripa sezoniera acum si alte chestii pe care nu vrei sa le-amesteci sa te faci cobai de boli, fa-ti un test covid acasa. Ia-ti proba si din gat ca mori adanc din nas e foarte nasol, si omicron-ul se detecteaza din gat.

Anul viitor fa-ti vaccinul daca apuci. Il aduc cam tarziu.