| marceladinu02 a întrebat:

Ieri m-au durut ochii toata ziua, nu este o durere mare dar ea exista si nu vad prea bine, de atunci eu nu am mai avut probleme de genu, ma voi duce in cateva zile la oftalmolog. Credeti ca este ceva grav? Trebuie sa ma sperii? Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este, de aceea este recomandat sa iei o pauza de cateva zile de la telefon, computer, joculete electronice si orice aparat electronic.

| dullcat a răspuns:

Buna.E ceva grav atunci cand te dor mereu.Asa episoade periodice sau rare sunt din cauza solicitarii in diverse situatii care se intampla tuturor.

| Florian80 a răspuns:

Neaparat sa mergi la oftalmolog.Este vederea ta in joc.Nu o neglija!

| Cherciumihai a răspuns:

De la ecranul telefonului. worried

| Nume2utilizator a răspuns:

Simptomele corespund migrenei. In liceu aveam relativ des, alaturi cu aura (ca si cum nu poti sa vezi o anume zona, desi te uiti fix la ea). Desi nu sunt doctor si nici nu cred ca e o problema in sine, ar trebui sa ti faci o tura de analize. La mine a fost din cauza lipsei unor vitamine

| marceladinu02 explică (pentru Nume2utilizator):

Exact asa mi se intampla si mie ma uit intr-un loc si nu pot sa vad si imi fuge privirea