| Maria_5031 a întrebat:

Ieri ma durea rau burta, cand dupa ceva timp a inceput sa imi curga abundent un lichid alb. Spre seara m`a luat putin cu ameteala.cand am fost la tualeta am observat pe chiloti ca aveam ceva maroniu.Seara am observat pe chiloti un chegulet asa de sange, f mic. Ma gandeam ca e menstruatia, dar nu imi curge inca sange. si mi curge lichid alb thinking este menstruatia sau nu?[funda pentru cel mai bun raspuns] [stiu ca am mai pus intrbareasad dar nu am primit raspunsuri concrete]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

La mine nu a fost asa, dar din cate am inteles prima data este normal sa-ti vina mai putin. Oricum faptul ca ai lichid alb si cel maroniu anunta venirea menstruatiei

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Poate fi menstruatie, dar poate fi si o problema de alta natura, o infectie, raceala, chist ovarian nu mai stiu eu ce. Ar fi prima menstruatie?
Daca este doar din cauza mentruatiei si nu este o problema patologica, iti recomand sa bei ceai de coada soricelului, 1 cana dimineata inainte de masa, timp de o luna, ajuta mult in problemele de aceasta natura.

| InoKo a răspuns:

Asculta ce spun fetele. Daca ar fi sa ai pentru prima data menstruatie, atunci depinde si de ani, poate fi intr-adevar de la menstruatie.Ca de obicei, prima data te ia ameteala si te doare capul, poti sa vomiti chiar. E ceva biologic normal si nai de ce sa-ti faci griji.asteapta insa sa-ti vina. Daca miine cel tirziu dimineata dupa 10 nu vei observa nimic, atunci gandeste-te ca ar putea fi o infectie.Si daca ai mai observat eliminari albe, atunci chiar poate fi o infectie.Mergi la un ginecolog, sau fa o ecografie, sa stii ce ai. Dar pina ce, pina miine, rabda si asteapta. cel mai concret poate fi menstruatia.