La mine nu a fost asa, dar din cate am inteles prima data este normal sa-ti vina mai putin. Oricum faptul ca ai lichid alb si cel maroniu anunta venirea menstruatiei
Poate fi menstruatie, dar poate fi si o problema de alta natura, o infectie, raceala, chist ovarian nu mai stiu eu ce. Ar fi prima menstruatie?
Daca este doar din cauza mentruatiei si nu este o problema patologica, iti recomand sa bei ceai de coada soricelului, 1 cana dimineata inainte de masa, timp de o luna, ajuta mult in problemele de aceasta natura.
Asculta ce spun fetele. Daca ar fi sa ai pentru prima data menstruatie, atunci depinde si de ani, poate fi intr-adevar de la menstruatie.Ca de obicei, prima data te ia ameteala si te doare capul, poti sa vomiti chiar. E ceva biologic normal si nai de ce sa-ti faci griji.asteapta insa sa-ti vina. Daca miine cel tirziu dimineata dupa 10 nu vei observa nimic, atunci gandeste-te ca ar putea fi o infectie.Si daca ai mai observat eliminari albe, atunci chiar poate fi o infectie.Mergi la un ginecolog, sau fa o ecografie, sa stii ce ai. Dar pina ce, pina miine, rabda si asteapta. cel mai concret poate fi menstruatia.
Deeaandreea9156 întreabă: