| b0denN a întrebat:

Ieri mergand prin oras m-am luat la cearta cu un rom, prin urmare a iesit o altercartie."norocul" nu a fost de partea mea, pentru ca am gresit pumnul si din cate am observat stia mma, deci am gresit pumnu si m-a luat pe sus si m-a izbit de pamant. oricum am iesit invingator din aceasta altercatie dar nu ma mandresc cu asta.
Dar astazi cand m-am trezit ma doare inima (stiu ca inima nu doar, dar cand fac miscari bruste, sau alerg etc. ma doare in zona respectiva), cazatura a fost pe plamanul stang mai mult pe spate, se poate sa-mi fi rupt o coasta?
Nu sunt invinetit nu am nimic, doar ca doare ca naiba!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil sunt muschii intercostali dar nu e imposibil sa ai vreo coasta fisurata. Daca nu trece in 2-3 zile mergi la medic.

1 răspuns:
| Steffffyy a răspuns:

Nu prea suntem noi in masura sa-ti da-mi niste raspunsuri, cel mai bine e sa te consulti cu un medic! :* Insanatosire gravnica! big grin