| Aaaaaaaaandrei a întrebat:

Ieri mi-a cazut un dinte.In cat timp creste la loc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lixu16 a răspuns:

Depinde de anii pe care ii ai, ai mai avut probleme de genul asta spune-me cati ani ai ( poate fi o cauza medicala ( de obicei paradontoza) dar poate zi si ceva normal in functie de vasta. Ai sangerat abundent dupa ce a picat dintele ai simtit vreo durere? daca ai peste ani ai mai avut in familie cazuri de acest gen? Si cel mai important revino si spune varsta altfel sunt doar presupuneri! sau cel mai indicat mergi la stomatolog Succes!

9 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Cati ani ai ?

| Here4u a răspuns:

Depinde de ani...normal ar trebui sa iti creasca in 2-3 luni. funda?

| lixu16 a răspuns (pentru Here4u):

Depinde de anii pe care ii ai, ai mai avut probleme de genul asta spune-me cati ani ai ( poate fi o cauza medicala ( de obicei paradontoza) dar poate zi si ceva normal in functie de vasta. Ai sangerat abundent dupa ce a picat dintele ai simtit vreo durere? daca ai peste ani ai mai avut in familie cazuri de acest gen? Si cel mai important revino si spune varsta altfel sunt doar presupuneri! sau cel mai indicat mergi la stomatolog Succes!

| oanaoana23 a răspuns:

Buna. in aproximativ 5-6 luni.

| Attomm98 a răspuns:

Depinde cati ani ai! Normal ar trebui sa iti creasca intr-o luna, doua, Depinde big grin

| yoonny a răspuns:

O luna jumate-doua luni.cam asa

| cRaZyYkiD a răspuns:

O luna, douawinking

| Aaaaaaaaandrei explică:

Si daca am 11 ani, ala care mi-a cazut era de lapte?

| Alextrick a răspuns:

Depinde de ex.eu am 12 ani si mi-a cazut un dinte acum sa zicem...cateva luni(mai mult de 2-3 luni) cam o sa iti creasca 4-5 luni asa

| piticcccccc a răspuns:

Depinde de cati ani ai.Adica daca dintele este inca de "lapte"o sa creasa la loc(nu stiu cat dureaza)si daca sau schimbat dinti s-ar putea sa nu mai creascahappy