| Ramo137 a întrebat:

Ieri mi-a facut 2 anestezii la ultima masea din spate ca era sparta din partea cu obrazul si cariata dar tot simteam. mai mi-a facut 2 si tot simteam si ma durea rau si spunea ca e mai grav decat vede el pe radiografie. si mi-a pus un medicament si m-a chemam joi. oare ce am? nu am mai patit asta. sper sa nu o scoata sad ca pivot nu-mi pun.
stie cineva cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Da, ti-a pus un antibiotic. Puroiul o sa dispara de acolo pana joi si atunci o sa prinda si anestezia si o sa poata sa lucreze acolo fara sa te mai doara.

14 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Cel mai sigur era niste puroi acolo. Nu ti-a dat antibiotice? Daca e puroi anesezicul nu isi face efectul.

| Ramo137 explică (pentru CuriousStuff):

A zis ca este puroi si a pus un medicament acolo si il tin pana joi.
crezi ca o sa-mi treaca cu medicamentul acela?

Sper sa fie asa, multumesc

| CuriousStuff a răspuns (pentru Ramo137):

Cu placere.
Multa sanatate.

La fel! happy

Trebuie sa i cer sa imi dea reteta cu antibiotic nu? ca nu mi-a dat nimic mai e si umflat... azi am atins-o putin cu degetul si credeam ca mor de durere sad nu mai pot.

Nu trebuia sa-i ceri tu, daca considera ca trebuie sa-ti dea si tratament pentru acasa iti dadea, ma indoiesc ca a uitat. Dar joi cand mergi, zii sa se mai uite odata daca e sau nu puroi. Daca inca e o sa-ti dea tratament si te trimite acasa, dar puroiul de acolo de obicei se dreneaza prin canalele dintilor, nu trebuie administrat antibiotic neaparat. Nu te-a pus sa "iti sugi maseaua" ca atunci cand faci dupa masa daca ti-a ramas ceva in ea?

De data asta, joi, mi-a facut 2 anestezii si a curatat canalele, a pus ceva acolo si a pus pansament, nu m-a durat pana vineri dimineata de la anestezie, dar cand m-am trezit pfff... nu o mai pot atinge deloc. cred ca nu e prea bun doctorul asta. ma doare rau si el cica a scos nervii. am programare pe marti si cu pastile puternce nu imi trece. acum doar evit sa o ating

Cauta alt medic happy. Daca a curatat canalele si ti-a omorat nervul nu ar avea ce sa te mai doara... Nu ti-a scos nimic, nu? Posibil sa fie un abces dar ma indoiesc ca nu trecea pana acum. Nu ti-a dat nici-un medicament pentru acasa?

Nu mi-a dat nimic, acum stau la el ca trebuie sa termine ce a inceput, el stie ce a facut acolo. Spunea ca aseaua are 3 nervi, cine stie poate a mai ramas acolo. :/

Dar chestia asta se face de obicei intr-o sedinta. Nu am mari cunostinte in domeniul stomatologiei dar am fost si eu la dentist de cateva ori si niciodata nu m-a chemat de mai mult de 2 ori pentru o masea. Dar cine stie. Daca iti si ia bani pentru fiecare sedinta in parte eu zic sa-ti cauti altul dupa ce termina cu lucrarea asta.

Uf ai avut noroc. Eu mereu m.am dus de 4-5ori la o masea/dinte. Am schimbat dtomatologul ca celalalt ma chema astazi si ma mai chems dupa 2 saotamani. stateam prea mult. Dar le fecea si bine si era scump.

Pai probabil te chema doar peste 2 saptamani pentru ca era bun si lumea mergea la el, era mereu ocupat. Nu stiu ce sa zic. Nu ar trebui sa dureze atata. Sper sa le rezolvi pana la urma.
Multa sanatate.

Da era ocupat.
Multumesc. La fel happy

Da, ti-a pus un antibiotic. Puroiul o sa dispara de acolo pana joi si atunci o sa prinda si anestezia si o sa poata sa lucreze acolo fara sa te mai doara.