anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri mi-a sărit umărul când am aruncat un lemn în magazie.Am căzut în ciuci de durere și s-a pus singur la loc.Mentionez ca de la 11 ani am căzut pe braț și nu am fost atunci la spital și mi s-au fixat așa articulatiile.Mia mai sărit de vreo 3-4 ori de atunci în 12 ani.
Am fost azi la urgențe ca mă doare când mișc în spate umărul și ridic deasupra capului.
Și medicu mi-a spus ca nu am nimic,nici măcar nu a atins,mă pus doar să mă dezbrac și ca nu am nimic,ca am probleme la cap.
Și ca am venit la urgențe ca se face radiografia fără plată.
Nu mi-a mai făcut radiografia, eram programat pentru radiografie doar ca a șters pe foaie.Si m-a trecut în căsuță la categoria psihiatrie:delir
Ce spuneți să merg mâine la privat să fac radiografie sau să stau așa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la privat la consult. Dar nu stiu sincer ce pot face medicii.
Din ce am mai auzit si eu, trebuie sa ai musculatura suficient de puternica incat sa sustina umarul. Si sa eviti alte accidente.