| Silvana_5978 a întrebat:

Ieri mi-a venit ciclul menstrual. A fost totul normal...Seara,inainte de culcare mi-am facut un dus si mi-am schimbat absorbantul. Dimineata cand am mers la baie am observat ca nu mi-a curs absolut nimic.In schimb cand m-am sters la toaleta aveam sange.Este normal sa nu imi curga deocamdata nimic? Mai ales ca ieri mi-a curs[nu mult ].

Ofer funda happy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bebelusa_9541 a răspuns:

Da,e normal! curge mai mult atunci cand faci si multa miscare! daca noaptea nu te-ai miscat mult e o chestie normala chiar daca in alte luni curgea! nu e un motiv de ingrijorare stai linistita! poti incerca de acum chiar daca esti pe STOP sa te plimbi cu rolele sau cu bicicleta pentru a fi sigura ca ai un ciclu menstrual normal! Mult succes:*

5 răspunsuri:
| vicky2002 a răspuns:

Din cauza faptului ca nu ai activitate de loc se poate intampla ca in timpul noptii sa nu se intample nimic. Este ceva normal. Si mie mi se intampla uneoriwinking

| Aηηy a răspuns:

Nu trebuie sa iti curga in continuu. Noaptea nu prea iti curge.

| fuckThisLife a răspuns:

Da e normal... fluxul noaptea nu e abundent.pur si simplu ai avut norocul sa nu-ti curga noaptea...nimic iesit din comun

| lavinia_3755 a răspuns:

Da sigur se mai intampla

| justme_8835 a răspuns:

Da,pentru ca in timpul zilei te misti mai mult.e normal, asa se intampla de multe ori.