anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri mi-a venit menstuatia si mi-a curs o chestie lipicioasa, maro si cu un miros ft puternic si urat. Iar azi imi curge foarte mult, insa normal, cum imi curgea de obicei. De la ce poate fi? Precizez ca acum o saptamana m-a durut foarte rau burta sub buric si mama mi-a dat o pastila Brufen. Mi-a trecut putin, dar tot ma durea.
O fi fost o raceala la burta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Lostlyric a răspuns:

Miros ft. puternic nu suna a un simptom normal. Vezi cum se comporta secretia ta dupa ce treci de perioada menstruatiei. Daca e lichida, incolora...e de bine. Daca nu, mergi la un ginecolog.

| mimimumu a răspuns:

La inceput de menstruatie e normal sa curgă "o chestie lipicioasa, maro". Apoi după a doua zi incolo curge "normal, cum imi curgea de obicei".
Si in ultimele zile de menstruatie o sa vezi ca curge iar "o chestie lipicioasa, maro" gen caca laughing)) E normal.Asa am si eu.Si fiecare fata/femeie presupun.E un semn ca începe si se termina.