Nu ai fobie, probabil ai anemia sau ai avut o cadere de calciu. Si la mine s-a manifestat la fel. Chestia asta a fost favorizata si de faptul ca ai pierdut sange in timpul menstruatiei, caldura de afara si este normal sa se mai intample. Ai grija sa mananci sanatos si regulat, 3 mese pe zi. Bea o cana cu lapte caldut dimineata si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine. Pe caldura asta este greu sa fii in zilele de menstruatie, dar trebuie sa rezistam si noi. Ai grija de tine si vezi cum si ce mananci, sper sa nu se mai repete aceasta intamplare.
Asta am patit eu zilele trecute.
Nu are legatura cu menstruatia ( la mine cel putin).
Probabil ai niste lipsuri. Consulta un medic!
In primul rand vorbesti cu parintii chestii d astea, sincer si eu m am **** aseara cu mot si de dimineata ma ustura curul
Nu ai nimic de genul asta. Stai linistita. Da, e posibil sa ti se fi facut cand ai vazut sangele, mirosul, amestecate.
Cred ca mai degraba o fi lipsa de calciu sau ceva de genu
oricum mai bine te duci la doctor
Mai s ar putea sa ai anemie, cred eu...mai ales cand se scurge sangele ala tu ai nevoie sa recuperi calciul pe care il elimini.iti sugerez sa iei salciu zilnic, cand imi vine menstruatia eu iau calciu ca sa recuperez ce elimin, in orice caz mai bine ai merge la un doctor asa sfaturile ar putea fi exacte si ai stii exact ce se intampla ai grija de tine :*
Sunt simtome normale dar orice fata le are pe ale ei proprii(simtome)prietenu meu e student in anul 2 la medicina si zice daca tu te ai speriat cand am vazut mult sange s ar putea din cauza asta sa iti vina mai mult. Oricum trebuie sa vorbesti cu mama ta si cu un Ginecolog (stai linistita sunt ginegologi si pentru domnisoare) doar ca iti trebuie recomandat unu bun de catre medicul de familie. Deci primul pas mergi la doctorul de familie.Bafta si bun venit in randul domnisoarelor