| DidiLovesYou a întrebat:

Ieri mi-am luxat mana la ora de sport...am fost la spital si mi-a bagat`o in ghips. Aveti idee cam cat ma tine cu ea asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Buna! imi pare rau ca ti-ai luzat mana! probabil o luna sau doua.depinde de cat de grav ti-ai luzat-o.cel mai bine:intreaba-l pe doctorul care ti-a pus-o in ghips.Succes si inasantosire gravnica!

| DrunkenRat a răspuns:

2 saptamani. dupa iti recomand bai de sare sau musetel. Eu am avut-o rupta si m-a ajutat mult. Pur si simplu iti ti mana in ceai de musetel sau apa cu sare(calda) dupa ce iti da jos ghipsul. N-am mai avut probleme de atunci iar acum fac flotari ca'n codru happy

| Robertttttttt a răspuns:

Si eu mi am luaxat mana odata dar nu mi a tinut-o mult mi a tinut-o o saptamana dar tot ma mai durea mai putin dupa o saptamna o sa te lase treptat treptat baftabig grin

| clin a răspuns:

Maxim 30-45 de zile.

| Emazio a răspuns:

Da,stiu te tine trebuia sal intrebi pe doctorwinkingcat, dar de obicei 1 luna, dar depinde ce fel de luxatie

| Djrip a răspuns:

Depinde,daca nu este ceva foarte grav minim 5 zile si maxim vreo 2 saptamani! Ai grija data viitoare.

| alexbos123 a răspuns:

Drg curcubeu ai sa stai cu mana in ghips mult si bine