Poate fata respectiva, nu s-a alimentat deloc in ziua respectiva, sau a avut o cadere de calciu! Poate lesina si din cauza stresului sau a supararii! In cel mai rau caz, poate fi intr-o depresie. Funda?
O fi tinut o dieta din aia foarte inteligenta in care nu a mancat 3 zile la rand
Probabil ca nu a mancat mai bine spus. Sau din cauza stresului sau a supararii. Depinde.
Cel mai probabil poate a avut o cadere de calciu, sau a manacat sufiecient in ziua respectiva.Cand nu mananc si plec undeva, si stau o perioada de timp nemancata si eu a, stari de lesin, dar nu am cazut pana acum.Cel mai bine e sa se duca la un control
Buna.
Si eu lesinam prin clasele mici
La un moment dat in prima ora la muzica ne-a pus sa ne ridicam in picioare si am simtit cum o caldura m-a lovit. Eram ametita si am cazut pe jos.
Eu eram anemica. Poate fi si o lipsa de calciu. Poate stresul. Si bineinteles oboseala
Nu exista alimente din care poti lesina. Exista un mod de viata nesanatos care duce la epuizarea organismului. Trebuie sa consumi fffffffff multe fructe si legume, fibre (cereale, paste,) si bineinteles proteine ( peste ficat de vita, creier de vita, vita pui, curcan, dar toate cat de cat naturale)
Iuliapp întreabă: